новини

Световен ден за опазване на околната среда в ДГ 66 "Детски рай"

герой на рециклирането

 

Сертификат за активно участие в проекта "Партньорство за красива и чиста България" и "Световен ден на рециклирането"

 

"Знаем правилата и се движим безопасно"

Виртуално свързани стаи между ПГ "Бърборани" и ПГА "Слънчо" - днес в ДГ 66"Детски рай". В реално време те решаваха пътно-транспортни загадки и участваха във викторина.
 

ДГ 66 "Детски рай" и ОУ "Кирил Христов" в Деня на будителите

По случай 1 ноември Деня на будителите се осъществи виртуална връзка между 2 "д" клас от ОУ " Кирил Христов" и ПГА "Слънчо" от ДГ 66 " Детски рай".
Използвайки съвременните модерни технологии в образователния процес децата успяха да контактуват помежду си, разиграваха викторина, пяха и рецитираха.

Участие на ДГ 66 "Детски рай" в международна онлайн конференция

ДГ 66 "Детски рай" гр. Стара Загора участва онлайн в Международна конференция "Обучение в бъдещето и информационните технологии" на 20.10.2020 г. по покана на г-н Балъкчиев - директор на ОУ "Кирил Христов".
Представен бе проектът "Заедно можем повече" по национална програма "Заедно в грижата за ученика".
Благодарим на г-н Балъкчиев и проф. д-р Севинч Гюлсечен - декан на факултета по информатика при Истанбулския държавен университет, че бяхме част от Международната конференция. В бъдеще съвместното ни партньорство ще продължи, за да се повиши качеството на образователния процес и плавния преход между детската градина и първи клас.

ДГ 66 ,,Детски рай’’

ДГ 66 ,,Детски рай’’ е градина с история, но със съвременен индивидуален облик. Градината се гордее с множество иновации и нова визия.

Светлина и вълшебства

Малките възпитаници на детска градина №66 „Детски рай“ поздравиха днес ръководството и служителите на Община Стара Загора.